Over autobedrijf rick hilger

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Het verhaal achter Autobedrijf Rick Hilger

Even voorstellen…

Ons bedrijf is in april 1995 onder de naam Autobedrijf Paas opgericht. In het jaar 2000 heeft de eigenaar destijds besloten om onder de naam Autobedrijf Rick Hilger verder te gaan. Per juli 2021 is het bedrijf overgenomen door Elroy van der West. Sinds de overname is ons team uitgebreid met een ervaren werkplaatsmonteur.

Autobedrijf Rick Hilger staat voor service en kwaliteit.

Wij zijn een kleinschalige dorpsgarage met 2 ervaren werkplaatsmonteurs. Onze klanten komen uit de regio Vlagtwedde, Bourtange, Onstwedde en omstreken. De werkplaats is uitgerust met gereedschappen voor technisch onderhoud van alle merken auto’s. Ook kunnen wij de diagnose voor uw auto stellen op dealerniveau en doen wij het onderhoud van alle merken voor een scherpe prijs. Ook voor het professioneel reviseren van versnellingsbakken en motoren van zowel diesel als benzinemodellen kunt u bij ons terecht. En bent u op zoek naar een auto kom gerust langs, in overleg met u gaan wij op zoek naar de auto die bij u past conform uw wensen. Kortom: Autobedrijf Rick Hilger, een allround autobedrijf die graag een goede en eerlijke relatie met zijn klanten heeft en waar de koffie voor u klaar staat.

Merk onafhankelijk:

Onze werkplaats en service is merk onafhankelijk, u kunt met elk merk bij ons terecht. Onze monteurs worden met regelmaat geschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.