Over autobedrijf rick hilger

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Het verhaal achter Autobedrijf Rick Hilger

Even voorstellen…

In april 1995 zijn we aan het Weerdingerkanaal NZ 246 begonnen met de verkoop en reparaties van auto’s. Autobedrijf Paas stond er toen nog op het pand. I.v.m het overlijden van de medeoprichter de heer J. Paas in 2000 hebben wij nadien besloten om onder de naam Rick Hilger verder te gaan.

Autobedrijf Rick Hilger staat voor service en kwaliteit.

Onze werkplaats is uitgerust met gereedschappen voor technisch onderhoud van alle merken auto’s. Ook kunnen wij de diagnose voor uw auto stellen op dealerniveau (32 merken), en doen wij het onderhoud van alle merken voor een gunstige prijs. Ook voor het professioneel reviseren van versnellingsbakken en motoren van zowel diesel als benzinemodellen kunt u bij ons terecht. En bent u op zoek naar een auto kom gerust langs, in overleg met u gaan wij op zoek naar de auto die bij u past conform uw wensen. Kortom: autobedrijf Rick Hilger, een allround autobedrijf die graag een goede en eerlijke relatie met zijn klanten heeft en waar de koffie voor u klaar staat.

Opening locatie Vlagtwedde:

Met ingang van 10 augustus 2009 is ons nieuw garagebedrijf in Vlagtwedde geopend, achter de brandweerkazerne aan de Nieuwe weg 3. Ook daar bent u van harte welkom en staan wij ook daar voor u klaar van 08.00 tot 17.00 uur voor goede service, reparatie, onderhoud en apk van uw auto zodat u onbezorgd kunt blijven rijden.

Bel ons

Of laat ons u terugbellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lokatie

Nieuwe Weg 3
9541EG Vlagtwedde

Vraag online uw offerte op

Bij Autobedrijf Rick Hilger kunt u gewoon online een offerte opvragen voor uw reparaties en onderhoud.

Openingstijden

Ma: 8.00 - 17.00
Di: 8.00 - 17.00
Wo: 8.00 - 17.00
Do: 8.00 - 17.00
Vrij: 8.00 - 17.00
Zat: Op afspraak
Zon: Gesloten