Aircoservice & reparatie

Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het u niet uitkomt!

Waarom is Airco-onderhoud belangrijk?

 Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Ook bacteriën en vieze geurtjes zijn aanwezig bij een slecht onderhouden airco.

Wij bieden onderstaande Airco-service producten aan:

Volledige Airco combinatiebeurt

Bestaat uit de bovenstaande check, reiniging en de servicebeurt voor een gereduceerd tarief!

Airco servicebeurt R1234YF

R1234YF is het nieuwe koudemiddel dat gebruikt wordt in de automobielindustrie. Het oude airco koudemiddel, R134a mag vanaf januari 2017 niet meer gebruikt worden in een nieuwe auto.

Aircocheck

Het controleren van de correcte werking van het mechaniek en het vullen en recyclen van het koudemiddel volgens de officiële eisen.

Aircocheck

Visuele inspectie van uw airco.

Airco reparatie

Reparatie aan het aircosysteem

Aircoreiniging

Een grondige reiniging van de airco voorkomt bacteriën en vieze geurtjes

Airco servicebeurt R1234YF

Autobedrijf Rick Hilger heeft sinds kort de beschikking over een nieuw R1234YF aircostation, waardoor wij nu ook in staat zijn om de aircoservice voor de nieuwste auto’s uit te voeren.