Onderhoud & reparatie

Onderhoud en reparatie aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens en campers tot 3500kg.

Onderhoud aan uw auto is belangrijk, aangezien dit de kans op autopech aanzienlijk reduceert. Tevens zorgt regelmatig onderhoud voor veiligere rijomstandigheden voor uzelf maar ook voor de medepassagiers. Daarom willen wij u adviseren om uw auto regelmatig te laten controleren.

Wij zijn van alle markten thuis en zullen u daarom altijd een onafhankelijk advies geven wat betreft reparaties of onderhoudsbeurten.

Kleine onderhoudsbeurt

Tijdens een standaard kleine beurt wordt de olie en het oliefilter vervangen. Tevens worden vloeistoffen bijgevuld en gecontroleerd. Ook testen wij de accu en indien nodig zullen wij deze vervangen na overleg met de klant. Tevens bestaat de kleine onderhoudsbeurt ook op het controleren van belangrijke punten zoals banden, remmen en verlichting.
Normaliter wordt een kleine onderhoudsbeurt uitgevoerd tussen de 10.000 en 20.000 kilometer maar dit is merk afhankelijk.

Grote onderhoudsbeurt

De auto wordt allereerst grondig gecontroleerd op de belangrijke punten: het remsysteem, banden, verlichting, airbags. Tevens wordt de olie ververst en worden alle filters vervangen, dit geldt ook voor vloeistoffen zoals koelvloeistof, remvloeistof en ruitenwisservloeistof. De bougies of gloeibougies worden vervangen en daarnaast wordt de accu gecontroleerd.

Normaliter wordt de grote onderhoudsbeurt uitgevoerd tussen de 20.000 en 30.000 kilometer maar dit is merk afhankelijk.

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de bovenstaande informatie.