Diensten

Goede dienstverlening spreekt voor zich. Onze vakkundige monteurs zijn opgeleid voor elk merk en type auto. Moderne apparatuur en kennis van de nieuwste technieken zorgen voor het beste service en onderhoud aan uw auto!

Details

Een goed werkende airco zorgt ervoor dat u letterlijk het hoofd koel houdt.

Details

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Details

Als u een ster of barstje in uw voorruit heeft, loopt u grote kans dat deze, bij hoge of juist lage temperaturen gaat doorscheuren.
Vraag bij Autobedrijf Rick Hilger voor meer informatie en de voorwaarden.

Details

Het is erg belangrijk om de automatische versnellingsbakolie (ATF) regelmatig te vervangen. Hierbij wordt alleen de olie afgetapt die in de carterpan aanwezig is, om de achtergebleven olie uit de transmissie te krijgen wordt deze (statisch) gespoeld en gereinigd.

Details

Over het algemeen zijn automobilisten wel doordrongen van het belang van een goede autoband en de juiste spanning voor de band. U vind bij ons daarom verschillende bandenmerken.

Details

Alleen met een goede auto diagnose kan een reparatie van een probleem succesvol uitgevoerd worden. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van professioneel meetapparatuur.

Details

Vervuiling van het brandstofsysteem is een veel voorkomend probleem bij benzine motoren. Dit kan zorgen voor een scala van problemen die door de bestuurder van de auto als hinderlijk en vervelend worden ervaren.

Details

Onderhoud aan uw auto is belangrijk, aangezien dit de kans op autopech aanzienlijk reduceert. Tevens zorgt regelmatig onderhoud voor veiligere rijomstandigheden voor uzelf maar ook voor de medepassagiers. Daarom willen wij u adviseren om uw auto regelmatig te laten controleren.

Details

Bij het reviseren wordt de automatische versnellingsbak volledig gedemonteerd en grondig schoongemaakt.

Details

Een verkeerde inschatting bij het inparkeren, vandalisme of aanrijding met een medeweggebruiker. Hoe de schade ook ontstaan is, het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Breng daarom uw beschadigde voertuig naar Autobedrijf Rick Hilger. Wij kijken altijd naar de juiste en meest kostenbesparende oplossing.

een onderdeel van Autobedrijf Rick Hilger

Versnellingsbak revisie noord

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Mercedes specialist

N

Versnellingsbak revisie specialist

Bel ons

Of laat ons u terugbellen

Laat ons u terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Nieuwe Weg 3
9541EG Vlagtwedde

Vraag online uw offerte op

Bij Autobedrijf Rick Hilger kunt u gewoon online een offerte opvragen voor uw reparaties en onderhoud.

Openingstijden

Ma: 8.00 - 17.00
Di: 8.00 - 17.00
Wo: 8.00 - 17.00
Do: 8.00 - 17.00
Vrij: 8.00 - 17.00
Zat: Op afspraak
Zon: Gesloten